Dr. Soma Veszprémi M.Sc. Master in implantologie,

Specialist in conservatieve tandheelkunde en tandprothetiek

Het belangrijkste voor mij is om de patiënten die mij hun vertrouwen schenken de hoogst mogelijke kwaliteit en de meest empathische zorg te bieden. Naast het respecteren van de regels van het vak vind ik het belangrijk om rekening te houden met de behoeften van mijn patiënten. Mijn doel is de beste oplossing voor de patiënt te vinden, zijn levenskwaliteit te verbeteren en zijn zelfvertrouwen te herstellen door middel van een behandeling.
Om up-to-date zorg te bieden, volg ik voortdurend prestigieuze nationale en internationale cursussen. Ik heb mijn kennis opgedaan in de VS, Duitsland, Oostenrijk, Portugal en andere landen.
Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met het plaatsen van implantaten, complexe bottransplantaties en volledige gebitsrevalidatie. In de loop der jaren heb ik meer dan 7000 implantaten geplaatst met een succespercentage van 99%.

Mijn specialiteiten:
 

 • Volledige gebitsreconstructie met implantaten voor onmiddellijke belasting – All-on-4;
 • Onmiddellijke plaatsing van implantaten en onmiddellijke belasting na tandextractie in het voorste tandgebied
 • Botvervangingsprocedures: sinuslift, kaakbeenvergroting
 • Smile design en porseleinen veneers

Tandartsreizen worden steeds populairder onder mensen die in Nederland wonen. Geen wonder, want sommige behandelingen zijn duur en worden niet gedekt door de ziektekostenverzekering. Daarom kiezen veel mensen voor een tandheelkundige behandeling in Hongarije, waar de lagere loonkosten de prijzen veel betaalbaarder maken. Als Duitstalige tandarts in Boedapest bied ik u graag de mogelijkheid om uw gebit tegen een gunstige prijs door mij te laten behandelen.

Goed om te weten:

 

 • 1. Wij kunnen u een behandelplan geven dat wordt betaald door de Nederlandse zorgverzekering.
 • 2. Wij kunnen u een appartement in Boedapest aanbieden (appartement of hotel) tegen een redelijke prijs. Wij hebben verschillende partnerhotels.
 • 3. Wij kunnen u een appartement in Boedapest aanbieden (appartement of hotel) tegen een redelijke prijs. Wij hebben verschillende partnerhotels.
 • 4. Wij brengen u gratis naar het vliegveld.
 • 5. 4. Wij brengen u gratis naar de kliniek.
 • 6. Of u nu nog in Nederland bent of al in Boedapest, wij beantwoorden graag al uw vragen!
 • 7. U heeft gegarandeerd een geweldige tijd hier in Boedapest, wij laten u niet alleen, wij helpen u met alles en staan tot uw beschikking!

Ik ben Hongaarse, maar heb 7 jaar in Nederland gewoond. Eerst in Leiden, waar ik ben afgestudeerd als Neerlandica, en daarna in Amsterdam, waar ik heb gewerkt voor diverse instellingen en organisaties. In 2014 ben ik teruggekeerd naar Boedapest en daar patiëntenvertegenwoordiger geworden van verschillende klinieken, zodat ik optimaal kan inspelen op de individuele behoeften van mijn patiënten. De afgelopen jaren heb ik tezamen met mijn collega Katalin Mód patiënten kunnen helpen aan hoogwaardige tandheelkundige behandelingen en alles wat daar verder bij komt kijken, zoals accomodatie, transfers en talrijke andere zaken. We bieden daarbij een complete reisorganisatie aan. Door zoveel patiënten tevreden en blij te kunnen hebben maken, kijk ik terug op zeer mooie ervaringen. Ook vind ik het heerlijk om door mijn Nederlandse kennis en ervaring als tolk een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van onze patiënten in Boedapest, zodat ze zich hier helemaal thuis kunnen voelen.
Etelka Szatmári
Patiëntencoördinator van de service Duitse tandarts te Boedapest

Specialist in tandheelkunde en mondheelkunde

 • Universiteit van Szeged, faculteit tandheelkunde
 • Diploma tandheelkunde
 • Professioneel examen: faculteit tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit, conservatieve tandheelkunde en tandprothetiek 
 • Master studies: Universiteit van Münster – Duitsland, Master of Science in Implantologie en Tandheelkunde  

 Stel nu uw vraag! Ik antwoord u graag binnen enkele uren.

  * Pflichtfelder: Bitte unbedingt ausfüllen